پاورپوینت-آسیب-های-وارده-بر-بافت-تاریخی-شهرها
پاورپوینت آسیب های وارده بر بافت تاریخی شهرها
فرمت فایل دانلودی: .pptx
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 59
حجم فایل: 13017 کیلوبایت
 

پاورپوینت آسیب های وارده بر بافت تاریخی شهرها

تعداد اسلاید : 59

 

قسمتی از متن اسلاید ها :

 مفهوم آسیب و آسیب شناسی

معمولا آنچه از واژه آسیب به ذهن، متبادر می شود و در کتاب های لغت به آن اشاره شده عبارتست از: خسارت، زخم، صدمه، آزار و مواردی از این قبیل. در همۀ این واژه ها و معانی، دو ویژگی وجود دارد که عبارتند از:

الف) بوجود آمدن تغییر شکل و دگرگونی در جسم آسیب دیده

ب) ایجاد اختلال (فیزیکی، بصری، زیبایی شناسانه و . ) در جسم آسیب دیده اگر بدن فردی دچار زخم یا جراحتی گردد (آسیب فردی) قطعا تغییراتی در وی بوجود آمده و او را از حالت طبیعی خارج می نماید. همچنین این آسیب موجب بوجود آمدن اختلال در کارکرد قسمت هایی از بدن وی می گردد. بنابراین برای رسیدن به وضعیت سالم بایستی علل ایجاد زخم بررسی شده و سپس مداوا گردد. (زخم ها گاهی اوقات ظاهری و قابل رویت بوده و زمانی هم درونی و غیر قابل رویت هستند.)

اگر به جامعه ای، صدمه یا ضایعه ای وارد آید (و آن را دچار تغییرات و دگرگونی های ظاهری یا درونی نماید) گفته می شود آن جامعه دچار آسیب شده است (آسیب اجتماعی). این آسیب موجب اختلالات متعددی در نظم، آرامش و . خواهد شد.

 اگر شهری دچار مشکلات و عوارض و خساراتی گردد نیز از حالت طبیعی خود خارج شده و در اینصورت می گویند شهر دچار آسیب شده است (آسیب شهری). این آسیب ها با توجه به نوع و گوناگونی که دارند شهر را با اختلال مواجه می نمایند. آسیب های فرهنگی، ی، اقتصادیو . نیز هریک به شکلی می توانند حوزه مربوط به خود را دچار اختلال نمایند.

 

در پاره ای از موارد آسیب ها، صدماتی به افراد و یا بخش های اجتماعی، اقتصادی، شهرسازی و . وارد می آورند که جبران ناپذیر بوده و بعضا هزینه های هنگفتی را بر دولت ها و ملت ها تحمیل می نمایند. آسیب هایی مانند اعتیاد در جامعه، سیل و زله در شهرها و . از جمله آسیب هایی به شمار می روند که صدمات و ضایعات غیر قابل جبرانی را بوجود می آورند. (مانند تخریب بیش از 90درصد ارگ تاریخی بم در زله سال 1382)

از اینرو آسیب ها، شدت و ضعف داشته و برخی از آنها مانند برخی بیماری ها و زخم ها مدت های طولانی تاثیرات نامطلوبی از خود برجای می گذارند.

باتوجه به مفهوم لغوی آسیب، می توان در تعریفی ساده و نسبتا جامع گفت که آسیب عبارتست از "هر گونه  عاملی که موجب برهم زدن تعادل بنا گردد." بنابراین هر عاملی که موجب ناپایداری و عدم ایستایی و تعادل در بنا شود، عاملی است آسیب زا.

انواع آسیب

شناخت آسیب ها و عوامل برهم زنندۀ تعادل بناها بسیار مهم و ضروری است. آسیب ها از هر نوعی که باشد باید از بین برده شده و بنا در وضعیت پایدار قرار گیرد. آسیب های وارده بر بناها و بافت های تاریخی را می توان به دو دسته تقسیم نمود:

الف) آسیب های بیرونی (ظاهری)

ب)آسیب های داخلی (باطنی)

همانگونه که بیان شد، آسیب های ظاهری باچشم قابل مشاهده هستند. اما آسیب ها و عیوب درونی به سادگی قابل رویت نمی باشند از اینرو باید با دقت بیشتری شناسایی شوند. در همین راستا می توان علل آسیب ها را بصورت زیر نیز دسته بندی نمود:

الف) علل فیزیکی: مانند دما، باد، فشارهای مکانیکی، صوت و .

ب) علل شیمیایی: مانند آسیب های ساختاری، آلاینده های جوی، رطوبت، نور و .

ج) علل بیولوژیکی: مانند گیاهان، جانوران، گلسنگ ها و خزه ها، قارچ ها، ات و .

د) علل انسانی( بصورت عمدی یا غیر عمدی)

 

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 

کار تحقیقی پولشویی

کار تحقیقی رشته حقوق - توقیف اموال

تحقیق مقطع دکتری حقوق عمومی : بررسی تطبیقی مبانی نظری توسعه اقتصادی در غرب

مقاله ترجمه شده حقوق : تجدید ساختار بدهی های احتمالی بدهکاران دولتی

دانلود کارتحقیقی بررسی قبض در قرض

دانلود نمونه سوالات درس روانشناسی تربیتی

دانلود مقاله متغیرهای تصادفی گسسته و توزیع های احتمال

آسیب ,های ,ها ,  ,دچار ,علل ,آسیب های ,ها و ,آسیب ها ,های وارده ,است آسیب ,بافت تاریخی شهرها

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

طلا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد پایگاه مقاومت بسیج امام رضا(ع) پزشکی قانونی استان کرمانشاه sadegh12 دفتر وکالت و مشاوره حقوقی «وکیل قانون» Masoud imantalab blog happyschoold واضح | پورتال خبری و سبک زندگی انواع پروژه فایل اکی 5 دست نوشته های همسر یک طلبه رازهای نگفته